Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Op zoek naar grote chalets Tirol voor grote groepen of groepsaccommodatie op uw favoriete bestemming? Zoek hier een groot chalet vanaf 8 personen. Onze chalets zijn voorzien om veel personen op te vangen.

Wanneer een groot vakantiehuis Tirol huren?

Hoe gezellig kan het zijn om in groep op vakantie te gaan en samen een grote chalet Tirol te huren? Of ga je er op uit met je sportclub of sportvereniging? Plan je een uitje met de collega's van het werk? Of boek je gewoonweg een familieweekend? Een groepshuis is daarom de ideale uitvalsbasis. Het maakt niet uit of je het huurt voor één dag, een weekend, week of langer... een groot chalet is een must.

Vooral tijdens vakantieperiodes zoals de Herfsvakantie, Kerstvakantie, Kerstmis, Nieuwjaar, Paasvakantie, Pinksteren, zomervakantie... zijn groepshuizen populair. Of het nu een groepshuis voor 8 personen, 10 personen, 12 personen, 20 personen of meer is.

Faciliteiten groepshuis Tirol

Aangezien dergelijk verblijven grote groepen dienen te ontvangen, dienen de voorzieningen er ook op voorzien te zijn. Slapen, wassen, eten, ontspannen... in groep vraagt veel plaats. In de grotere chalets is de keuken en eetplaats net iets groter, ook het aantal slaapkamers is afgestemd op de grootte van de groep. Het kan zijn dat er in één slaapkamer meer stapelbedden worden geplaatst om iedereen een goede nachtrust te bezorgen. Niet alleen een chalets met grote keuken, ook één of meerdere grote badkamers zijn aan de orde zodoende iedereen zich op tijd kan wassen.

Chalet Tirol met grote tuin

Niet alleen binnen, ook buiten is alles net iets groter. Een chalet met grote tuin bijvoorbeeld, voldoende tuinmeubelen, groot terras, voldoende tafels en stoelen om buitenshuis te kunnen genieten... een grote parking... allemaal zaken waar een goed groepshuis dient aan te voldoen. Maar ook in groep te kunnen relaxen moet de accommodatie voorzien zijn van een groot zwembad of een grote sauna. Is de bende sportief? Controleer dan of er voldoende fietsen aanwezig.

Chalets Tirol

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Tirol te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletTirol.be alle chalets Tirol te huur.