Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Op vakantie met kinderen? Dan zijn kindvriendelijke chalets Tirol geen overbodige luxe. Tal van chalets bieden faciliteiten aan voor de allerkleinsten zoals baby en peuter.

Verblijf in een kindvriendelijk chalet Tirol

Op vakantie met de kids? Dan is een chalet Tirol voor kinderen een echte must. Tal van chalets bieden faciliteiten aan voor de allerkleinsten. Sport, beweging en spel zijn voor kinderen heel belangrijk op vakantie om de verveling tegen te gaan. Volwassenen gaan graag op uitstap maar kinderen vinden dit niet altijd even fijn.

Kindvriendelijke chalet Tirol met kinderzwembad

Op een zonvakantie mag een zwembad niet ontbreken. Ligt het chalet ver van de zee of een rivier gelegen, dan is een kindvriendelijk chalet met zwembad een top idee. Veel chalets bieden een klein zwembad aan, een kinderbad of peuterbad aan voor de baby’s en kleine kinderen. Soms zijn ze voorzien van een glijbaan. Vraag steeds aan de huiseigenaar of er een zwembadalarm of zwembadomheining aanwezig is.

Kindvriendelijke faciliteiten binnenshuis

Neem je kleine kinderen mee om te verblijven in een chalet, dan is het handig dat de benodigde accommodatie aanwezig is binnenin het chalet. Denk maar aan een kinderbed, kinderstoel, een bad enz… Een bed voor kinderen of een stoel voor kinderen kan je niet zomaar meenemen, daarom is het handig dat deze zaken aanwezig zijn in een kindvriendelijk chalet.

Een chalet Tirol met tuin

Chalets met een tuin maakt het voor kinderen leuk om te kunnen ravotten buitenshuis. Een kindvriendelijk chalet met tuin is het best voorzien van een afsluiting om kinderen te beschermen. Nog leuker wordt het als er een speeltuin aanwezig is. De vakantie wordt volledig compleet als er een ping-pong tafel aanwezig is, een tennisplein, voetbalplein, petanquebaan, schommel, trampoline, kinderfietsen enz…

Een chalet dichtbij een leuke daguitstap op vakantie

Op stap met kinderen op vakantie kan leuk zijn als er dichtbij bezienswaardigheden zijn of attracties om een leuke daguitstap te maken. Een kleine rit met de fiets of auto naar een pretpark, waterpark of een leuke boottocht kan de dag een stuk leuker maken. Zorg ervoor dat de chalet waar u in wenst te verblijven dichtbij uitstapjes voor kinderen liggen.

Digitaal vermaak

Vandaag de dag zijn kinderen verzot op alles wat digitaal is. Indien je chalet uitgerust is met dergelijke zaken, dan is dat een meerwaarde. Digitaal vermaak zoals een televisie, internet & wifi, laptop of tablet, game console enz… kan kinderen rustig bezighouden bij bijvoorbeeld slecht weer. Bij mooi weer spelen we buiten natuurlijk !

Chalets Tirol

Zoek een geschikt chalet in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek chalets Tirol te huur. Zoek je een chalet met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk chalet? Zoek en vind op ChaletTirol.be alle chalets Tirol te huur.